La migdiada infantil, un descans necessari per recuperar forces

Sabies que fer la migdiada durant els primers tres anys de vida té nombrosos beneficis en el desenvolupament de l’infant? Aquesta estona de son li permet estar menys irritable, més sociable, atent i tranquil.

Segons un estudi de la Universitat de Berkeley, també facilita l'aprenentatge i millora el rendiment escolar de l’alumnat.

La migdiada infantil suposa el temps de descans necessari per recuperar forces. A més, facilitat que els menuts redueixin situacions d’hiperactivitat i ansietat, segons diversos estudis científics, evitant que els menors no arribin a estats de cansament important.

A l’espai del migdia facilitem diàriament aquest espai de descans pels alumnes de P3. L’equip de monitors i monitores de menjador també està atent a P4 i P5, per detectar si algun/a dels alumnes li cal fer un descans extra després de dinar.

I recordeu que una migdiada breu, també té efectes beneficiosos en els adults, en aquest article del Diari de Girona en teniu un recull.

Feliç migdiada!MIGDIADA SEAT

Etiquetes: Menjador escolar, infants, migdiada, monitor

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.