Carnestoltes als Menjadors Teno!

Als menjadors escolars de Teno l’arribada del rei Carnestoltes és tot un esdeveniment! Una celebració que es cuina a foc lent i amb emoció unes setmanes abans de la festa.

Un moment del calendari escolar on la creativitat de l’alumnat esclata amb l’acompanyament de l’equip de monitors de menjador i la planificació de tallers i activitats que s’han dissenyat prèviament. Poseu-vos l’antifaç i tasteu el dijous gras!

El carnestoltes és una diada mòbil que se celebra set setmanes després de la primera lluna plena, passat el solstici d’hivern, i a banda de ser una festa de disfresses per excel·lència, cal ressaltar que abasta un conjunt de celebracions al menjador escolar on la gastronomia hi és força present.

Comencem amb el Dijous Gras adornat amb berenars i àpats populars. A les cuines de les escoles hem preparat un menú especial on la botifarra i la truita han estat protagonistes. El divendres arriba la gresca: les rues, la decoració, les disfresses i la xerinola omplen el menjador, les aules i el pati... Feliç Carnestoltes Famílies!

Dóna un cop d'ull a les nostres stories!

Cançó Dijous llarder

El dijous gras / botifarra, botifarra / el dijous gras/ botifarra menjaràs

Si no en vols menjar/ Una truita, una truita/ Si no en vols menjar/ Una truita per sopar

IMG 20200215 WA0005IMG 20200215 WA0000IMG 20200207 WA0006

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.