El silenci és essencial per regenerar el nostre cervell

Recuperem aquesta interessant entrevista de la Contra de La Vanguardia amb Michel Le Van Quyen, neurocientífic, que  ha investigat els efectes del silenci en el nostre organisme.

Projectes, viatges, conferències, tot va quedar anul·lat aquell matí de fa dos anys en la qual Michel es va despertar amb una paràlisi facial. Li van diagnosticar esgotament i li van prescriure repòs absolut. Va ser així com va descobrir els beneficis del silenci, que, una vegada curat, va decidir investigar. El resultat és Cervell i silenci (Plataforma), en el qual analitza valent-se de la neurociència els diferents tipus de silenci i les seves conseqüències en el nostre cos i cervell recorrent a recerques recents: “Hi ha un silenci exterior, que és l'absència de soroll, i un silenci interior: aquests moments en què aconseguim reduir el soroll de fons dels nostres pensaments, tots dos són essencials per a la nostra salut”. Un llibre esclaridor que ofereix claus per a viure en equilibri.

Pots llegir l’entrevista completa aquí https://www.lavanguardia.com/lacontra/20191105/471389769136/el-silencio-es-esencial-para-regenerar-nuestro-cerebro.html

 

                                                                        4.7.1379246778 LaVanguardia 20191105 CAS CAT 992x558LaVanguardia Web

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.