Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (I)

Aquest mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Comencem amb una primera tanda: 

Escola Pau Vila Parets- Cistella de Primavera // Cuinera: Yolanda

fitxa recepta tastet PAU VILA PARETSIMG 20210427 WA0007

Escola El Drac- Guacamole // Cuinera: Arlet

fitxa recepta tastet EL DRACIMG 20210427 WA0040

Escola Santa Anna- Bolonyesa de soja texturitzada // Cuineres: Ana i Olga

fitxa recepta tastet SANTA ANNAIMG 20210427 WA0033

 

 

Etiquetes: Alimentació

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.