Teno ens adherim al Codi de Bones pràctiques de la plataforma PDA Bullying

logo pda bullying transparente

El Programa PDA BULLYING és una proposta de bones pràctiques per a la prevenció, detecció i actuació de l'assetjament i el ciberassetjament amb origen en entorns educatius, i altres violències entre iguals (infància i adolescència).

Plantegen un codi de bones pràctiques que defineix els criteris i indicadors verificables que s'han de tenir en compte per tal de complir amb els requeriments consensuats pels principals agents. Aquest codi ve sostingut per una plataforma col·laborat iva que aglutina recursos i actius, sumant així efectius per superar el bullying.

La Plataforma PDA Bullying esdevé l’element de visibilització de bones pràctiques i el marc de referència en la Prevenció, Detecció i Actuació amb mirada d’actius de benestar. Amb l’impuls de SEER (Salut i Educació Emocional), de TAC (Asociación de Consumidores de Medios Audiovisuales de Cataluña); i de FAAM (Fundación Aprender a Mirar), compta amb el recolzament de diverses institucions públiques i privades a través del suport al Codi de Bones Pràctiques PDA Bullying, setze punts claus per la millora de l'abordatge integral del Bullying tant des de l'entorn educatiu com comunitari.

El codi de bones pràctiques PDA Bullying recull els indicadors imprescindibles per l’abordatge integral de l’assetjament entre iguals tant per l’àmbit educatiu, formal i no formal, com per l'abordatge des de la perspectiva comunitària.

La responsabilitat de resolució d’un cas des de les institucions implica, a més dels centres educatius, a tots aquells professionals, serveis o equipaments que donen suport durant alguna fase del protocol.

Etiquetes: bullying, assetjament escolar, bones pràctiques , plataforma

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.