Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (IV)

Aquest mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Segona tanda de propostes: PAU VILA PAPIOL, SALVADOR ESPRIU  I SEAT

Escola Pau Vila Papiol-  Xarrup de préssec i meló // Cuinera:  Ana

fitxa recepta tastet PAU VILA PAPIOLIMG 20210429 WA0044

 

Escola Salvador Espriu-  Flam de xocolata // Cuinera: Belen

fitxa recepta tastet SALVADOR ESPRIUIMG 20210501 WA0000 1

 

Escola SEAT- Paté de tonyina // Cuinera: Loli

fitxa recepta tastet SEAT

Etiquetes: Alimentació

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.