Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (III)

Al mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Tercera tanda de propostes: AMISTAT, COLÒNIA GÜELL I MONTANYANS

 Escola Amistat-  Pizzeta de tonyina i Xerry // Cuinera: Margarita

fitxa recepta tastet AMISTATtastet amistat 2021 abril

Escola Colònia Güell-  Xips de plàtan // Cuiner: Nino

fitxa recepta tastet COLÒNIA GÜELLIMG 20210427 WA0008

Escola Montanyans-  Salmorejo Cordobés// Cuinera: Isabel

fitxa recepta tastet MONTANYANSTASTET MONTANYANS 8

 

 

Etiquetes: Alimentació

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.