Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (II)

Aquest mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Segona tanda de propostes: MORSELL, TAGAMANENT  I ISIDRE MARTÍ

Escola Morsell-  Pingüins de Mozzarella// Cuinera: Victoria

IMG 20210427 WA0030

fitxa recepta tastet EL MORSELL

Escola Tagamanent-  Brandada de Bacallà // Cuinera: Mª Carme

fitxa recepta tastet TAGAMANENT IMG 5684

Escola Isidre Martí-  Batut de plàtan // Cuinera: Alícia

fitxa recepta tastet ISIDRE MARTÍIMG 20210427 WA0018

 

 

Etiquetes: Alimentació

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.