Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (IV)

Aquest mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Segona tanda de propostes: PAU VILA PAPIOL, SALVADOR ESPRIU  I SEAT

Escola Pau Vila Papiol-  Xarrup de préssec i meló // Cuinera:  Ana

fitxa recepta tastet PAU VILA PAPIOLIMG 20210429 WA0044

 

Escola Salvador Espriu-  Flam de xocolata // Cuinera: Belen

fitxa recepta tastet SALVADOR ESPRIUIMG 20210501 WA0000 1

 

Escola SEAT- Paté de tonyina // Cuinera: Loli

fitxa recepta tastet SEAT

Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (III)

Al mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Tercera tanda de propostes: AMISTAT, COLÒNIA GÜELL I MONTANYANS

 Escola Amistat-  Pizzeta de tonyina i Xerry // Cuinera: Margarita

fitxa recepta tastet AMISTATtastet amistat 2021 abril

Escola Colònia Güell-  Xips de plàtan // Cuiner: Nino

fitxa recepta tastet COLÒNIA GÜELLIMG 20210427 WA0008

Escola Montanyans-  Salmorejo Cordobés// Cuinera: Isabel

fitxa recepta tastet MONTANYANSTASTET MONTANYANS 8

 

 

Menjadors escolars: Ja pots gaudir del Tenoticies 2021!

Ja ens trobem a la recta final del curs 20/21, potser un dels anys més complicats i estranys dels que ens han tocat viure a tots/es plegats/des.

Tot i així el curs escolar ha estat en actiu! Els infants, mestres, equips directius, cuiners/es, i  monitors/es de menjador han demostrat que un bon treball en equip i seguir les noves mesures de seguretat de la COVID han estat claus per avançar en la nova normalitat. 

Per això ens fa especial il·lusió presentar-vos la nova edició del Tenoticies! Enguany, amb el butlletí en format online,  hem recollit les principals activitats, projectes pedagògics, jocs i les propostes gastronòmiques dels nostres menjadors escolars, així com les entrevistes amb personal de cuina i monitoratge.

Us convidem a gaudir-lo en família!

Llegir Tenotícies 2021

DEF Revista tenoticies 2021 Página 1

Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (II)

Aquest mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Segona tanda de propostes: MORSELL, TAGAMANENT  I ISIDRE MARTÍ

Escola Morsell-  Pingüins de Mozzarella// Cuinera: Victoria

IMG 20210427 WA0030

fitxa recepta tastet EL MORSELL

Escola Tagamanent-  Brandada de Bacallà // Cuinera: Mª Carme

fitxa recepta tastet TAGAMANENT IMG 5684

Escola Isidre Martí-  Batut de plàtan // Cuinera: Alícia

fitxa recepta tastet ISIDRE MARTÍIMG 20210427 WA0018

 

 

Menjadors Escolars: idees creatives i delicioses pels tastets (I)

Aquest mes d’abril cadascun dels equips de cuina dels nostres #menjadorsescolars han cuinat noves idees pels tastets dels infants. L’origen del tastet de Teno és oferir a l’alumnat, un cop per trimestre,  un aperitiu per introduir textures diverses, nous aliments i receptes d’altres cultures.

Per norma general es dissenya un mateix tastet  que se serveix a tots els menús escolars. Aquesta primavera, hem volgut descobrir les idees pel tastet dels equips de cuina de cada menjador escolar.  Totes aquestes receptes viatjaran de forma itinerant pels nostres menjadors durant el curs vinent! A  continuació, us mostrem la seva creativitat i “savoir  faire”. Un fort aplaudiment per les cuineres i cuiners! Enhorabona i bon profit!

Comencem amb una primera tanda: 

Escola Pau Vila Parets- Cistella de Primavera // Cuinera: Yolanda

fitxa recepta tastet PAU VILA PARETSIMG 20210427 WA0007

Escola El Drac- Guacamole // Cuinera: Arlet

fitxa recepta tastet EL DRACIMG 20210427 WA0040

Escola Santa Anna- Bolonyesa de soja texturitzada // Cuineres: Ana i Olga

fitxa recepta tastet SANTA ANNAIMG 20210427 WA0033

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.