Sobre els nostres proveïdors

La garantia de producte de qualitat implica construir un equip de proveïdors de confiança. Per fer-ho, trepitgem territori i els visitem personalment: volem olorar el producte, volem assegurar-nos de la responsabilitat social i mediambiental dels projectes i, també, volem aprendre de les seves maneres de fer. Som conscients que el producte final que posem a la taula dels nostres infants és la darrera etapa d’un cicle que es basa en el compromís, en el treball responsable i en l’atenció a la qualitat.

 

Els nostres proveïdors ho són perquè compleixen una sèrie de requisits que considerem indispensables:

 

Proximitat

Construïm equips de proveïdors geogràficament propers a les escoles, del mateix territori, entenent que la proximitat no només repercuteix positivament sobre la qualitat del producte, sinó que evita transports i manipulacions innecessàries i afavoreix l’economia local i la comunitat del territori. Tots els nostres proveïdors són catalans.

 

Temporada

El producte fresc i de temporada és la base de la nostra alimentació. Per garantir-ho, el treball directe amb productors és essencial, minimitzant els intermediaris. També, la planificació de menús mensuals –eliminant l’estacionalitat– garanteix que el producte segueixi una lògica de temporada.

 

Qualitat

La qualitat es tradueix en la certificació i l’assignació de diferents segells emesos per entitats rellevants i amb autoritat: producte ecològic, producte d’agricultura de proximitat, producte de qualitat diferenciada, producte integrat, etc. Demanem als nostres proveïdors tots els seus certificats i vetllem per què tots els productes alimentaris tinguin algun reconeixement acreditatiu.

 

Responsabilitat

Prioritzem aquells proveïdors que acullen centres de treball o que recolzen projectes d’impacte social, com la Fundació Cultiva i Educa, l’aigua mineral Vadebo (en suport de les aldees infantils) i els iogurts La Fageda. També aquells que desenvolupen pràctiques de producció responsables utilitzant tècniques de conreu no intervencionistes i respectuoses amb el medi ambient.

 

Confiança

Per damunt de tot, la confiança és el valor més important que ens lliga als nostres proveïdors: la garantia de la seva honestedat i el compromís amb la seva feina són per nosaltres el millor certificat.

Algunes de les ressenyes a les visites realitzades als nostres proveïdors:

https://www.teno.cat/ca/blog-teno/18-alimentacio-ecologica/64-visitem-els-conreus-oriol-prats-a-la-garriga.html

https://www.teno.cat/ca/blog-teno/27-compromis-mediambiental/67-visitem-cultiva-i-educa.html

https://www.teno.cat/ca/blog-teno/17-proveidors/71-visitem-la-cooperativa-la-fageda.html

https://www.teno.cat/ca/blog-teno/19-conreus-sostenibles/70-produccio-agricola-al-papiol-qualitat-versus-quantitat.htmlhttps://www.teno.cat/ca/blog-teno/19-conreus-sostenibles/70-produccio-agricola-al-papiol-qualitat-versus-quantitat.html

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.