Descobriu la nostra empresa

Som una empresa catalana amb més de 25 anys d'experiència gestionant els serveis d’alimentació i de lleure de diverses escoles, instituts i llars d’infants d’arreu de Catalunya. Gràcies a la confiança dels nostres clients, a la implicació de tot l’equip i a l’esperit de millora i innovació constant ens hem consolidat com una empresa referent al sector. Els nostres orígens es troben al món del lleure, fet que ens singularitza per les nostres propostes pedagògiques d’alt valor que són la base del projecte de menjador. Podeu descobrir el nostre projecte d’educació en el lleure clicant aquí.

També hem estat una de les primeres empreses en l’aposta per un projecte alimentari que defensi un model saludable basat en la proximitat, la temporada i l’alimentació ecològica. Un projecte que, a la vegada, sigui respectuós amb les tècniques de producció i, fins i tot, amb l’organització i gestió dels propis productors, fomentant pràctiques responsables i socialment integradores. Podeu descobrir el nostre projecte alimentari clicant aquí.

La nostra identitat s’adapta de manera específica a les necessitats i voluntats de l’escola i a la realitat de les famílies i de cada menjador, proposant un servei personalitzat que us faci sentir còmodes i que us representi. Per fer-ho, la nostra eina principal és el diàleg: escoltem, incorporem, traduïm, proposem i adaptem. Assumim la vostra responsabilitat amb els alumnes.

La responsabilitat amb les escoles i amb la salut i formació dels infants també s’estén al nostre entorn. Estem convençuts de la nostra responsabilitat en la cura i preservació del medi ambient i, també, en la intervenció respectuosa, solidària i compromesa amb la societat. Podeu descobrir el nostre projecte de compromís social i mediambiental clicant aquí.

Cada any, Teno edita en paper la revista Tenotícies, un punt de trobada de famílies i educadors al voltant del projecte de menjador i que es distribueix a totes les escoles. Aquest suport és un aparador de les activitats i projectes que Teno du a terme, així com una declaració en forma d’imatges i continguts dels nostres valors com a empresa.

Incorporem aquests valors a tots els nostres programes pedagògics i tenim una cura especial en tractar temes com la solidaritat, l’empatia, el respecte i la responsabilitat social. Anualment, els nostres Projectes Amb Valors proposen a les escoles un enfocament temàtic de diferents activitats que fomenten la reflexió i l’aprenentatge de nous continguts en un entorn de lleure.

Aquests valors es tradueixen en unes pràctiques i manera de fer la feina que ens defineix i articula el nostre dia a dia, tant a les oficines centrals com a totes les escoles on som presents. La nostra manera de fer, l’ànima del nostre servei, es reflecteix també en les paraules que els clients utilitzen per definir-nos:

 

 

 

 

 • "Els valors de professionalitat i de vocació de servei de tot l'equip fan de Teno una empresa excel·lent amb un servei immillorable. La qualitat humana de tot l'equip en la gestió i resolució de conflictes és excepcional. Tan de bo haguéssim pogut gaudir des de l’inici d’un servei com el vostre: no sou bons, sou excel·lents i excepcionals!"


  Directora de l’escola bressol Valldoreix
 • “El que més valorem de Teno és la importància que doneu a la part pedagògica dins l’espai de menjador, així com la importància dels aliments ecològics i de proximitat”


  Directora de l’escola Isidre Martí
 • “Valorem molt positivament que tenim una cuina amb una bona elaboració de menjar i amb la incorporació de productes de qualitat. També la bona atenció a les famílies a través de la coordinadora”


  Director de l’escola Pau Vila
 • “De Teno destaquem el seu tracte proper, sempre s’han mostrat molt oberts i dialogants. També ens agrada molt la seva gran sensibilitat per causes humanitàries”


  Directora de l’escola Amistat
 • “El que més valorem de Teno és la proximitat. El servei de Teno ha estat excel·lent a l’hora de dissenyar i planificar amb nosaltres la posada en marxa de la cuina in situ i en trobar la fórmula per poder cuinar des de la nostra cuina a tota la fundació”


  Director de la Fundació Estímia
 • “El seu tracte amb humanitat, tan amb pares com amb alumnes, amb una atenció ràpida i propera a les qüestions suggerides per l’AMPA. Teno s’ha sabut adaptar en tot moment a les nostres necessitats”


  Membre de l’AMPA de l’escola Colònia Güell
 • “El servei de Teno ha estat excel·lent per donar solució a una demanda relacionada amb un nen que no menjava millorant la comunicació menjador-família”


  Directora de l’escola Mas i Perera
 • “Ens agrada el programa de l’Olla a taula, millora la part educativa, no és un simple servei de dinar!”


  Directora de l’escola Seat
 • “De Teno destaquem el tracte humà i cordial amb els seus treballadors així com la revisió i replantejament del seu treball. A nivell de gestió valorem la capacitat d’escolta de les propostes de l’escola i agraïm la resposta eficaç i coherent d’aquestes”


  Directora de l’escola Tagamanent
 • “A Teno sempre esteu oberts a totes les propostes que fem, i volem recalcar la bona relació personal que hi ha tant amb la cuinera com amb la noia del transport com amb les dietistes. Qualsevol incidència la intenten solucionar al moment i sense problema. Seguiu així!”


  Directora de la llar d’infants El Cucut
 • “De Teno vull destacar el bon tracte per part del personal, la bona atenció a l’hora de donar resposta a les consultes i, especialment, l’atenció al disseny de menús, que té en compte la diversitat de l’alumnat docent i del professorat”


  Directora de l’escola Cascavell

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.