Planeta menjador: Reduir,Reciclar i Reutilitzar!

Planeta Menjador és un projecte transversal que proposem per a totes les escoles. Mitjançant les diferents activitats conduïdes pels monitors de menjador, els infants aprenen hàbits i valors vinculats a la sostenibilitat. Per això, Teno proposa activitats dirigides a incorporar valors verds com per exemple: treballas manuals amb material reciclat, construcció de jardins verticals i mercat de reciclatge.

Teno posa en marxa la missió per garantir la conservació del medi ambient i la sostenibilitat, basada en la reducció,  la reutilització i el reciclatge dels residus.

A partir dels residus que generen els menjadors escolars (envasos, cartrons, etc.) la idea és poder reutilitzar-los per tal de reproduir un model de planeta sostenible per a les generacions futures. Aprendrem a ser autosuficients creant, a partir dels residus plàstics, una moneda pròpia, productes, utensilis i eines, creant un mercat d’intercanvi. A més conrearem jardins amb l’objectiu d’aconseguir pulmons verds pel nostre planeta menjador.

IMG 20200206 WA0007

Per dur a terme aquest projecte proposem realitzar diferents activitats i tallers segons els grups d’edat: Fabricar menjadores per ocells, crear escultures de plàstic, treballs manuals de reciclatge i fabricar diners de plàstic reutilitzat .

Els objectius d’aquest projecte són:

-Educar sobre la sostenibilitat a la població infantil de Catalunya.

-Sensibilitzar la població dels problemes ambientals.

-Promoure la conservació dels valors ambientals.

-Educar en el respecte al medi ambient.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.