Recepta d’ulleres de pasta de full

Ara que ja hem rebaixat una mica els àpats nadalencs tornen a venir de gust els dolços (tot i que segurament a la majoria dels nens i nenes els vénen sempre de gust!).

És per això que us proposem una recepta molt fàcil de fer amb els vostres fills que farà les delícies d’un berenar. Al menjador de l’escola Tagamanent de La Garriga ja ho han provat i els petits cuiners i cuineres s’ho han passat d’allò més bé!

Ulleres de pasta de full i xocolata

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • Sucre blanc
  • Encenalls de xocolata
  • Ou per pintar

Damunt d’una plata protegida amb paper de forn repartim sucre blanc i hi estenem una làmina de pasta de full. Hi passem el rodet per què el sucre s’enganxi a la làmina, i tornem a posar sucre a la part de sobre de la làmina. Repetim l’operació amb el rodet. Hi distribuïm disseminats els encenalls de xocolata.

Comencem enrotllant la làmina per un costat fins a la meitat, i fem el mateix per l’altra banda. Quan ja tenim la làmina enrotllada per les dues bandes, tallem rodanxes d’1 cm d’amplada, els donem forma d’ulleres i les pintem amb ou batut.

Ho enfornem a 180 graus fins que agafi color.

Vigileu no us les mengeu massa ràpid!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Política de Cookies