Els menús de les llars d’infants: nous aliments, nous sabors!

MILL EL CONILL 2

Teno és una empresa de menjadors escolars capdavantera en apostar per un projecte alimentari que defensa un model saludable. Els menús que oferim per als menjadors escolars i les llars d’infants es basen en els productes de proximitat, de temporada i ecològic. Amb aquest tipus de proposta, volem despertar l’interès dels infants davant de la varietat de propostes culinàries, fomentant la incorporació de nous productes gràcies a la diversitat dels plats.

Per exemple, en els menús escolars de les llars d’infants, a partir dels 19 mesos, afavorim la introducció de nous cereals com l'ordi i la quinoa, ja que aporten nutrients molt saludables i no són refinats. A partir d’aquesta edat introduïm aliments integrals, el pa un cop per setmana i la pasta un cop al mes. I també incorporem croquetes vegetals, ja que així reduïm l'aportació de proteïna animal en favor de la vegetal, seguint les recomanacions del departament de salut de la Generalitat. Dos cops per setmana servim peix de qualitat - rap, bacallà, lluç, llenguadina-, i un cop al mes introduïm un tastet en forma d'aperitiu per introduir nous sabors o productes.

Una dieta variada, saludable i saborosa per als més petits!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.