Surt la nova edició de Tenotícies 2018

El mes d’abril ha vist la llum la nova edició de la nostra revista Tenotícies pel curs 2017-2018. Amb aquesta edició consolidem aquest projecte gràfic que serveix anualment de punt de trobada de famílies i educadors al voltant de l’espai del menjador. Tenotícies és un aparador de les activitats que fem al llarg del curs i una oportunitat d’explicar amb més detall alguns dels nostres programes pedagògics i de visualitzar amb imatges tots els tallers i activitats que fan les escoles.

Tenotícies té unes seccions fixes que permeten copsar tant l’activitat pedagògica com l’alimentària de Teno. El reportatge es dedica a cada edició al projecte amb valors que s’ha dut a terme en totes les escoles de manera transversal i que implica cada curs la col·laboració externa amb una entitat o institució que treballi amb el valor social sobre el que tracta el projecte. Aquest curs “D’equipatge l’esperança” ha permès a totes les nenes i nens dels menjadors de Teno de descobrir que els valors travessen fronteres i que els infants refugiats són com nosaltres.

Les pàgines centrals es destinen a cada edició a la mostra d’activitats realitzades als menjadors, fent un repàs d’algunes de les activitats més rellevants i proposant un recull visual d’imatges de diferents escoles.

Un altre apartat que s’ha convertit en un clàssic és el de les entrevistes. Cada any entrevistem una cuinera i una monitora de dos menjadors diferents, fent parlar així la veu de l’experiència i el dia a dia amb els infants. En aquesta edició hem parlat amb la Maria del Mar Balaguer, coordinadora de l’escola Amistat de Figueres i amb la Maria Àngels Berrocal, cuinera de l’escola Tagamanent i que aquest any es jubila després de 16 anys treballant a l’escola.

Finalment, cada Tenotícies vol donar una mirada a la part alimentària del nostre servei, donant protagonisme als nostres proveïdors o a la qualitat dels nostres productes, entre d’altres aspectes. En aquesta edició hem volgut explicar-vos la feina que hi ha darrera de fer un bon menú escolar: una història “cuinada” de la mà dels diferents professionals que intervenen en el procés de garantir cada dia un menú saludable als plats de les nenes i els nens. També hem aprofitat per explicar amb detall el programa L’olla a taula, que fem a gran part dels nostres menjadors i que consisteix en deixar que els infants se serveixin directament el plat des de la safata posada a la taula.

Esperem que la gaudiu!

 

 pgina revista a

 pgina revista b

portada revista

 

 

 

Etiquetes: Famílies, Menjador escolar, Lleure, Educació viva i activa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Política de Cookies