Vam riure amb REIR

Les noies i nois de Recursos Educatius per la Infància en Risc són molt especials per Teno, cuinem i els hi portem el dinar cada dia i els mimem tot el què podem. Per això quan ens vam demanar fer una xerrada orientada a la inserció laboral en el sector no vam dubtar en fer-la i va ser un èxit. Un èxit d’interès, de participació, d’ambient positiu i diuen que van aprendre molt! http://www.reir.cat/

Ens hem renovat!!

Després d’algun temps amb la mateixa imatge corporativa i logotip ens hem modernitzat i adaptat a la nova manera de ser de Teno: cuinem i fem lleure, i aquesta és la nostra activitat però la manera és molt important i nosaltres apostem per fer-ho des de la proximitat. Som propers en productes, en filosofia del lleure, en el tracte, en pedagogia d’hàbits i en molts aspectes més i per això ho hem inclòs en el nostre logo que és aquest!

 

Per una escola que defensa els drets dels infants

Teno aposta i impulsa una escola solidària, que transmet valors i que defensa els drets dels infants, per això es va organitzar a l’escola Seat, situada al barri de la Zona Franca de Barcelona, una formació especialitzada per als monitors que va oferir la organització no governamental (ONG) Unicef. Els coneixements transmesos van servir no només per a transmetre’ls sinó com a reflexió personal sobre la vulneració dels drets dels infants.

 

Cuina catalana per dins i per fora

Teno certifica que la seva cuina és tradicional, mediterrània i catalana, per això aposta per atorgar una placa acreditativa de Cuina Catalana a les escoles. En aquesta ocasió l’escola Pau Vila de El Papiol va aprofitar per fer una jornada gastronòmica sobre la nostra cuina alhora que penjava la seva placa.

 

A l’escola Tagamanent de La Garriga mengem de l’hort!

A l’escola Tagamanent de La Garriga tenim un hort on plantem i reguem verdures ecològiques que després es consumeixen a la pròpia escola i són preparades a la nostra cuina. Els infants gaudeixen de regar les plantes , de collir-les i del regal final, menjar-se-les!! Al febrer vam collir i menjar les raves i al gener vam collir 150 cebes! Els enciams segueixen creixent i el julivert va treure el caparró de la terra molt ràpidament.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Política de Cookies