• Slideshow02
  • Slideshow01
  • Slideshow03

Nosaltres

Cuina i lleure de proximitat. Menjadors ecològics.

Som una empresa catalana amb més de 25 anys d’experiència en la gestió de serveis de menjadors escolars (cuina i lleure). Duem a terme els nostres serveis a més de 30 escoles, instituts i llars d’infants arreu de Catalunya. L’adaptació continuada a les necessitats del centre, la qualitat i el compromís social i mediambiental ens impulsen a una millora constant.

Entenem l’espai de menjador com un espai pedagògic, una oportunitat d’aprenentatge d’actituds i d’hàbits relacionats amb l’alimentació, la convivència i els valors. El nostre projecte educatiu s’adapta a cada centre i al seu ideari, així com al grup d’infants.

  • clip1
  • clip2
  • clip3
  • clip4
  • clip5
  • clips6
  • clips7
  • clips8
  • clips9

Alimentació

La nostra proposta:
Cuina de proximitat i de temporada.

  • Icono3

    Cuina mediterrània

    El nostre projecte alimentari es basa en la cuina mediterrània i potencia aliments com l’oli d’oliva, la llet, els fruits secs, la mel, els peixos, la pasta, la fruita, les carns, les verdures i els cereals.

  • Icono7

    Producte de proximitat

    Tot el nostre producte és de proximitat. Treballem amb ramaders i agricultors locals.

  • Icono5

    Producte de qualitat

    Cuinem amb peixos de qualitat: lluç, salmó, bacallà, tonyina, sèpia...Evitem elaborats industrials. Utilitzem oli d’oliva extra per amanir, oli d’oliva per cuinar.

  • Icono4

    Producte fresc i de temporada

    Les propietats són majors i la reducció de envasos és evident. El producte de temporada no només contamina menys sinó que és el més adequat des del punt de vista alimentari.

  • Icono6

    Cuina catalana i tradicional

    Donem a conèixer als infants els aliments de la nostra terra, el seu sabor, la seva olor, els seus colors i les tradicions. Seguim una gran part del receptari català.

  • Icono1

    Producte ecològic – producte integral

    Treballem amb una bona part de productes ecològics.Utilitzem pasta i arròs integral en els nostres menús.Elaborem diversos tipus de menús vegetarians.

  • Icono2

    Menús adaptats – menús equilibrats

    Adaptem els nostres menús als gustos de cada escola.Garantim l'equilibri nutricional amb quantitats adients a l’edat dels nens.

Educació en el lleure

Monitors de menjadors.

  • migdia

    Espai de migdia

    El nostre projecte s’adapta a la realitat de cada escola, al seu ideari i al grup d’infants.
    Els objectius tenen un caràcter continu, els distribuïm per cicles escolars per assolir-los de forma progressiva durant la vida escolar:

    • Educar en els diferents aspectes d’hàbits de convivència.
    • Conèixer els diferents aliments i les seves propietats.
    • Potenciar el desenvolupament creatiu i lúdic dels infants.
    • Transmetre valors (convivencials i mediambientals).
  • lleure

    Acollides

    El servei acollida de matí i de tarda l’entenem com un espai càlid per naturalesa.
    Li donem un caire lúdic i mitjançant el joc es pretén que els infants passin una estona distesa i divertida abans i després de les classes.
    En les acollides contemplem que els nens i nenes puguin esmorzar i berenar.
    Totes les activitats tenen una intenció educativa i convivencial.

  • extraescolars

    Extraescolars

    Us oferim poder organitzar i gestionar tot un seguit d’activitats d’extraescolars a la vostra escola. Actualment gestionem diverses que podem agrupar principalment en 6 àrees: esportives, d’idiomes, plàstiques, escèniques, musicals i variades.

crayon

Contacta

Tens cap dubte?

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Borsa de treball

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Política de Cookies